Szeptembertől a Sport TV-re kell kapcsolnunk ha labdarúgó BL meccset néznénk

A Chelsea játékosai a trófeával, miután 1-0-ra gyõztek a Manchester City ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntõjében a portói Dragao Stadionban 2021. május 29-én. MTI/EPA/AFP pool
not image

Borbély Fanni

2021.június.10 - 14:19

Eddig a Spíler sugározta a labdarúgó Bajnokok Ligáját, szeptembertől azonban a Sport TV-re kell majd kapcsolnunk a közvetítésekért.

Három év után, szeptembertől újra visszatér a Sport TV-re a a Bajnokok Ligája, melyről Máté Pál, a csatorna főszerkesztője számolt be.

Máté Pál elmondta, a B csomagot vásárolták meg, mely azt jelenti, hogy a keddi és a szerdai főmeccsen kívül bármelyik meccset adhatják, a találkozók pedig 18:55-kor és 21:00-kor kezdődnek majd.

A keddi és szerdai és főmeccsek eddig az M4 Sporton voltak megtekinthetők, ők azonban egyelőre nem jelentették be a hosszabbításra vonatkozó terveket.

A 2000-ben induló sportcsatorna elveszítette a német bajnokság közvetítési jogát, mely az Aréna 4-re került át, de visszaszerezte az olasz bajnokság közvetítési jogait is. A kézilabda Bajnokok Ligáját régóta ők közvetítik, mely is ott maradt, ahogy az NBA, a darts, valamint a hoki-vb is – írja a Telex.