Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Ebben a ruhában jelent meg Szentkirályi Alexandra a Kormányinfón

Fotó: Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. július 7-én. MTI/Illyés Tibor
not image

Takács Petra

2022. július 8. - 00:03

Ezúttal egy színesebb szettben jelent meg a magyar kormányszóvivő, de mint mindig, most is csinos volt.

Szentkirályi Alexandra az egyik legelfoglaltabb politikus, sokat van úton, számos eseményen képviseli Magyarországot, és természetesen a kormányt. Ez a legfontosabb feladata, miközben tájékoztatást ad bizonyos kérdésekben.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Természetesen neki is van magánélete, családja, gyermeke, akik mindennél fontosabbak számára. Bizonyos időközönként még ezen kulisszák mögé is betekintést ad, aminek igencsak örülnek a követők.

Nincsenek kevesen, sok ezren követik őt a közösségi médiában. Napról napra csak nő a követők száma, ami Szentkirály megjelenésének is köszönhető, mert erre is figyelmet fordít, ami nőként pláne nem lehet furcsa.

Szijjártó Pétert nagyon sportosan kapták lencsevégre Londonban

Nagyon szeretheti az egyberuhákat, gyakran láthatjuk őt ilyen szettekben, mondhatni a védjegyévé váltak. A Kormányinfó alatt is elég gyakran tűnik fel ehhez hasonló ruhákban, legutóbb sem volt ez másképp.

Lapozó: 1 2