Dollár
422,51 Ft
Euró
408,62 Ft
Font
459,91 Ft
Bitcoin
19,080 $

Szentkirályi Alexandra szelfije a magyar-németről, stílusosan köszönt be

Fotó: Szalai Ádám (b), a magyar és Leon Goretzka, a német válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 3. fordulójában játszott Magyarország – Németország mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2022. június 11-én. Magyarország-Németország 1-1. MTI/Kovács Tamás
not image

Hujber Dávid

2022. június 12. - 12:40

Magyarország kormányszóvivője sem akarta kihagyni a lehetőséget, és a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket.

Az elmúlt időszakban nem lehetett sok okunk a panaszra a magyar válogatott kapcsán, mert a srácok képesek voltak felállni a padlóról, Olyannyira, hogy a Nemzetek Ligája legkeményebb csoportjában ráncigálják az oroszlánok bajszát.

Soron kívül Figyelmeztette a drukkereket az MLSZ az olaszok elleni meccs kapcsán

Kezdődött minden az angolok legyőzésével, amivel egy több évtizedes negatív széria ért véget, majd jöttek az olaszok, akik legyőztek bennünket. Legutóbb azonban ismét jó formát mutattunk, ezúttal a szintén világbajnoki címet is nyert Németország ellen.

Rengetegen voltak odakint a stadionban, és mindenki tudja, hogy a magyar szurkolók a világ legjobbjai között vannak. Őrületes hangulatot generáltak, nélkülük minden mérkőzés más, sokkal sivárabb.

Szijjártó Péter is különleges vendéggel az oldalán látogatott ki a mérkőzésre, aki történetesen a korábbi csapatkapitányunk, és még mindig képes lenne a válogatottban játszani. Orbán Viktor ugyancsak posztolt – meccs előtt és azt követően is.

Szentkirályi Alexandra szintén szereti futballt, követi az eseményeket, és amikor a magyarok játszanak, az nála is szent és sérthetetlen. Stílusosan válogatott mezben jelentkezett be a csinos politikusnő, háttérben az óriási tömeggel.