Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Szentkirályi Alexandra is megnyitotta a grillszezont

Fotó: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kiemelt árstop-ellenőrzésekről tartott sajtótájékoztatón az Igazságügyi Minisztériumban 2023. május 19-én. MTI/Kovács Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar kormányszóívó többek között a konyhában is otthonosan mozog, és természetesen örül, hogy beköszöntött a nyár.

Sokan vártunk már erre a pillanatra, egészen május végéig, hogy végre megérkezzen az igazi nyári idő. Ez még mindig nem az igazi, viszont bemelegítésnek tökéletes, és mindenki érezhette a hétvégén, hogy már most erős a Nap ereje.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A hírességek, ismert emberek, sztárok is igyekeztek kihasználni a lehetőséget, és sorra osztották meg a bejegyzéseket. Voltak, akik rögtön vízpart vagy medence közelébe mentek, míg mások odahaza a kertben tevékenykedtek.

A jó időjárás remek hatással van az emberre, és amiatt is hálásak lehetünk, hogy este 8 órakor meg le a Nap. Természetesen Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is boldog a remek időmiatt, és gyorsan meg is nyitotta a hazai grillszezont.

A grillezés az egyik legjobb dolog, különösen nyáron, a családdal, a barátokkal. Alexandra köztudottan otthonosan mozog a konyhában, nemcsak főz, hanem süt is, és a grillezést szintén kedveli, amit pácolás előz meg.

A kormányszóvivő elárulta, hogy egy családi recept szerint készítette el a pácolást, mely alapja a grillezésnek. „A grillszezont én is megnyitom, de előtte pácolás családi recept szerint.” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra.