Szentkirályi Alexandra egy nagyon csinos ruhát választott szerdára

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
not image

Takács Petra

2022. május 26. - 04:40

A szerdai szettje is igazán csinos volt a magyar kormányszóvivőnek, aki a kormányalakítást követően azonnal folytatta a munkáját.

Szentkirályi Alexandra az egyik legnépszerűbb politikus idehaza, sokan követik a közösségi médiában, és általában tetemes a reakció, amit egy bejegyzésére kap. Ez is csak azt jelzi, hogy érdekes tartalmakat oszt meg, és igyekszik pozitív maradni, még ebben a háborús időszakban is.

Csak a Facebookon például már több mint 90 ezren követik, tehát még idén meg lehet neki a 100 ezres álomhatár, ami fontos mérföldkő. Ugyanakkor már ez a 90 ezer is egy igen magas szám, ott van a topkategóriában.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke továbbra is számít Alexandra munkájára, aki szeret csinosan öltözni. Őt a visszafogottság jellemzi, párosulva az eleganciával, és a hagyományokkal, amik számára is fontosak.

Novák Katalin és Varga Judit reggeli kávé közben, csinosan (fotóval)

Szerdára egy könnyed egyberuhát választott, ami egyszerre praktikus, kényelmes és divatos. „Örülök, hogy a posztján maradt. Legyen mindig ilyen mosolygós, derűs! Ne foglalkozzon a sok akadékoskodó, rosszindulatú kommentekkel!” – jegyezte meg az egyik hozzászóló.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.