Szentkirályi Alexandra hálás a bizalomért, új feladatokat kap a kormánytól

Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
not image

Takács Petra

2022. május 28. - 12:37

A kormányszóvivőként dolgozó Szentkirályi Alexandra fontos feladatot lát el, most pedig kibővül ennek a listája.

Szentkirályi Alexandrát az egész ország ismerheti, főként a Kormányinfókról, ahol az esetek többségében Gulyás Gergely miniszter mellett tart sajtóeseményeket. Legutóbb is ő vezette az eseményt, aminek ideje alatt több fontos bejelentés is történt a kormány részéről.

Szentkirályi már nem egyszer bizonyította, hogy újabb és újabb feladatokat lehet rábízni, így nem meglelő, hogy kapott egy új feladatkört, ami szintén közel áll hozzá. Erről mondott most néhány szót szombat délelőtt.

„Megtiszteltetés, hogy kormányszóvívőként továbbra is Magyarországért és a magyar emberekért dolgozhatok.” – írta a hivatalos Facebook oldalán Szentkirályi Alexandra, aki a fiatalkora ellenére komoly politikai tapasztalattal rendelkezik.

„A jövőben is igyekszem a legjobb tudásom szerint, a legpontosabban és legfelkészültebben tájékoztatni a hazai közvéleményt a kormány döntéseiről, az ország helyzetéről.” – tette hozzá a posztjában Szentkirályi.

„Az eddigi tevékenységem kibővült egy új feladatkörrel is, hozzám tartozik az országmárka kialakítása is. Köszönöm a bizalmat!” – zárta le a bejelentését a kormányszóvivő, akit a következő években is a kormány oldalán láthatjuk.