Ha ma csak egy sztárszelfit nézel meg, akkor Rúzsa Magdié legyen az

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdi
not image

Hujber Dávid

2021.június.25 - 01:08

Mindig szeretjük, ha valami új kép jelenik meg az egyik kedvenc énekesnőnkről, aki a közösségi médián keresztül is pozitív energiákat sugároz magából.

Mindenkinek megvannak a maga kedvencei, legyen szó színészekről, sportolókról, zenészekről, vagy énekesekről. Nem mindig a zene az, ami azonnal szimpátiát vált ki az emberből, hanem sokkal inkább a karakter.

Nem véletlenül mondják el többször is a tehetségkutató műsorokban, hogy mennyit számít valakinek a karaktere, az egyénisége, művészi vénája és így tovább. Nem mindig az énekhang dönt, hanem az összhang, mint összességében mindenben.

Vannak szerencsések, akiknél minden megvan, és a hangi adottságaik is kivételesek. Rúzsa Magdi minden kétségek kizáróan ebbe a kategóriába sorolható, aki egyértelműen alkotásra született, közelebbről a színpadra.

Gelencsér Timi őrületesen szexi fociszettje az Eb idején

A több mint 101 követővel rendelkező művésznőben van valami különleges, megfoghatatlan, amivel felruházza a dalait, melyek így igazán különlegessé válnak, és maradandót alkotnak. Néha pedig csak egy egyszerűbb szelfi is elegendő ahhoz, hogy lenyűgözze a közönségét.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.