Látványos bikinis szelfivel jelentkezett Rúzsa Magdi Montenegróból

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdolna
not image

Hujber Dávid

2021.június.17 - 08:06

Nagyszerű helyen pihen, nyaral Magyarország egyik legkülönlegesebb énekesnője, aki látható módon sokat barnult az elmúlt pár napban.

A zenészeket is nagyon súlyosan érintette a világjárvány, gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra változott meg az életük, mivel a fertőzések miatt kisebb koncerteket sem lehetett tartani. Online ugyan ott volt a lehetőség, de az közel sem olyan, mint élőben.

Mindennek megvan a maga varázsa, így többek között az élő koncerteknek is, ami össze nem hasonlítható azzal, mint amikor online követjük az eseményeket. Bármennyit is fejlődjön a technika a jövőben, ez valószínűleg nem fog változni.

A több millió beadott oltásoknak hála azonban szép lassan minden visszaállhat a régi kerékvágásba, és már elkezdődhettek a különböző koncertek, amiknek a rajongók nagyon örülnek, régóta vártak erre.

Csak keressük a szavakat Nemazalány új bikinis képei után

A zenészek is, hiszen a közönség az, aki igazán feltölti őket a családjukon, szeretteiken kívül. Valószínűleg ez Rúzsa Magdi esetében sincs másképp, aki egészen különleges koncerteket szokott adni, és mindig 110%-ot nyújt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.