Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

Szegedi Fecsó maximum egyszer-egyszer teszi tisztába a gyerekét

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Instagram/Fecsó - Szegedi Ferenc
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Szegedi Fecsó és Géczi Bea megosztják egymás között a dolgokat, Fecsó például az anyagi hátteret biztosítja.

Mindenki más és más módon neveli a gyerekét, és nyilván azok, akik együtt élnek, és harmóniában teszik ezt, messze jobb helyzetben vannak. Az egyedülálló szülők helyzete már messze nehezebb, különösen akkor, ha több gyerekről van szó.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Mindenhol mások a szokások, egyes családokban az apa ugyanúgy kiveszi a részét az otthoni munkából, mint az anya. Vannak férfiak, akik együtt kelnek fel a babához éjjelente, vagy egyedül teszik ezt meg, hogy az édesanyák többet pihenhessenek.

Valóban széles a skála a különbségeket tekintve, így Szegedi Fecsóéknál is van egy rendszer, ami szerint odahaza működnek. A hírességnek nemrég született gyereke Géczi Beától, aki az USA-ban hozta világra a babáját.

Jelenleg Spanyolországban él a család, és Fecsó elárulta, ő maximum egyszer-egyszer teszi tisztába a gyerekét, akihez Bea szokott felkelni. „Bea szokott hozzá felkelni, én maximum egyszer-egyszer tisztába teszem, és néha fürdetésnél is ott vagyok, de nálunk nem egy kötelező program.” – idézte a 24.hu Fecsó Story magazinnak adott nyilatkozatát.

Fecsó azon a véleményen van, hogy ez 90%-ban Bea feladata, míg ő azon dolgozik, hogy biztosítsa az anyagi hátteret. Más családok pedig teljesen másképp működnek, de a végén mindig az a fontos, hogy boldogok legyenek.

Még több bulvár: Köllő Babett ájultan esett össze Balin egy szállodai fürdőszobában