Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szegedi buszbaleset: eltört a buszsofőr sípcsontja

Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Csúnya sérülést szenvedett a szegedi buszsofőr, akinek mint kiderült, eltört a sípcsontja, így hosszabb kihagyás várhat rá.

Hétfőn történt a súlyos buszbaleset a Hattyas sor és a Dobó utca kereszteződésében, ahol egy busz és egy autó karambolozott. A szegedma.hu kérdésére a Katasztrófavédelem megerősítette, a buszvezetőt a tűzoltóknak kellett kiemelniük, mivel a vezetőfülke nem volt hozzáférhető állapotban.

A két jármű sofőrje és a busz kilenc utasa sérült meg a csattanásban, melynek során a buszvezető súlyosan megsérült. A Bors kérdésére árulta el, hogy eltört a sípcsontja, de elmozdulás nélkül. Ezen kívül a keze enyhén zúzódott, állapota stabil.

A rendőrség közleménye szerint a szegedi buszbaleset akkor történt, amikor a személygépkocsi a Dobó utcából kikanyarodva nem adott elsőbbséget az éppen odaérkező autóbusznak – írta a Bors a cikkében.

Sorra érkeztek a mentők a helyszínre a sok sérült miatt, és a Bors a Szeged365-re hivatkozva azt írja, életveszélyes sérültje is volta balesetnek. Az ügyben tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset okozása vétsége miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.