Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,824 $

Új információk egy szegedi lakásban talált két holttestről

Fotó: Rendőrök helyszínelnek egy szegedi társasház előtt 2023. május 13-án. Hajnalban két holttestet találtak az épület egyik lakásában. Idegenkezűség gyanúja merült fel, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást - közölte a rendőrség a honlapján. MTI/Donka Ferenc Azonosító: DONKA20230513004
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Időközben az is kiderült, hogy egy férfi és egy nő holttestére bukkantak a rendőrök szombat hajnalban Szegeden.

Az MTI arról számolt be, hogy Szegeden, Felsővároson, egy Dankó Pista utcai társasház egyik lakásában találtak rá az élettelen testekre. Eddig annyi lehetett tudni, hogy idegenkezűség gyanúja merült fel, és a rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást.

Egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt a tragédia. A szomszédok szerint a lakást egy külföldi, Távol-Keletről származó, 30-as éveiben járó nő bérelte, akinek egy hasonló korú magyar állampolgársággal rendelkező barátja volt.

Az MTI tudomása szerint a rendőrség nem keres elkövetőt. Hogy pontosan mi okozta a nő és a férfi halálát, továbbra sem tudni, és egyelőre a halál körülményei sem ismertek.