Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Szécsi Debóra megmutatta az arcát smink és filterek nélkül

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Cooky szerelme így is sok dicséretet kapott a posztja alatt, őszintén vállalja az arcát smink és filterek nélkül.

Talán nem túlzás azt mondanunk, a filterek világát éljük, köszönhetően a közösségi média drasztikus szintű elterjedésének. Egészen más a világ azóta, hogy mindez megtörtént, és sokan ezt észre sem veszik.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Rengeteg előnye van a közösségi médiának, az emberiség történetének egyik legnagyobb fejlesztése az internet szimbiózisában, de vannak, akik rosszra használják. Elképesztő, hogy milyen filterek léteznek már, amikkel arcokat változtatnak meg.

A valóságban pedig minden más, és ezzel a készítők saját maguknak is hazudnak. Soha nem egészséges rombolni az önképet, márpedig ezek az emberek ezt teszik, és közben rossz példát mutatnak a fiatalok előtt.

A természetesség mindig is egy jobban működő modell volt, és Debóra pontosan ennek a híve, aki két gyermek mellett is csúcsformában van. Cooky felesége vízben elmerülve is szexi, sokan dicsérik a vonalait.

Most épp smink és filterek nélkül mutatta meg az arcát, és láthatjuk, így is szép nő. Sok dicséretet kapott, és reméljük, idővel ez is trenddé válik, elengedvén a drasztikus filtereket, amikre nincs szükségünk.