Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Igazi álomnő Szécsi Debóra

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 18. - 02:10

Szécsi Debóra abszolúte formában van, nagyon meggyőző, és mindezt úgy prezentálja, hogy két gyermeket nevel, ami soha nem könnyű.

Üde színfoltja volt a tavalyi Dancing with the Stars-nak Szécsi Debóra, aki profi táncosként versenyzett a műsorban. Ez már alapesetben is nagyon különleges lehetett számára, majd amikor kiderült, hogy a szerelme lesz a táncpartnere, ez még inkább izgalmassá tette a dolgokat.

Soron kívül Európa-liga: pályára lép a csoportelső Ferencváros

Sokan támogatták őket, és persze voltak olyanok is, akik folyamatosan csak kritikával illeték a duójukat. Ez sajnos elkerülhetetlen, és főként Cooky-t támadták az emberek, ám végül több adásban is szerepeltek, nem estek ki rögtön.

Debóra is mindent megtett, amit csak lehetett, fantasztikus közös élmény és tapasztalat lehetett ez számukra. Jó lehetőséget jelentett arra, hogy a fiatal édesanya megmutassa, mit is jelent számára a tánc, és mennyire jó benne.

Miamiból jelentkezett a gyönyörű Sarka Kata

A kétgyermekes édesanya azóta is fitt, talán még formásabb, mint egy évvel ezelőtt, ami pláne magas szintet jelent. Sokan ájuldoznak a formáján, és van is miért, hiszen nagyszerűen néz ki, igazi álomnő.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.