Szavak nincsenek arra, mennyire szexi Vasvári Vivi ebben a fehérneműben

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2021. április 26. - 22:01

Sok nőnél is kivívhatja az elismerést Vivi, akiről olyan szexi fehérneműs képek készülnek, hogy az már minden szintet megugrik.

A férfiak többsége nem tudja, hogy a nők miért vannak oda a fehérneműkért. Ez teljesen természetes, mivel mások vagyunk, és nőknek sokszor egy ilyen fehérnemű hatalmas motivációt képes adni.

Ez nemcsak arról szól, hogy a nő tetszeni akar a férfinak, mivel az egyedülálló nők ugyanúgy imádnak fehérneműket vásárolni. A fehérnemű egyfajta „formamérő” is, amikor beállunk a tükörrel szemben, és látjuk, hogyan is nézünk ki egy szexi szettben.

Szóval sokkal többről szól egy fehérnemű, minthogy meg akarunk valakit bolondítani vele. A fehérneműpiac emiatt rendkívül széles körben mozog, folyamatosan változik és közben újabb trendekkel találkozunk.

Rácz Jenőék nagyon korán keltek, ez volt az ok

Magyarország egyik leghíresebb fehérneműmodellje minden kétséget kizáróan Vasvári Vivien, akin egészen hihetetlen módon állnak ezek a darabok. Sugárzik belőle az erotika és minden, ami egy ilyen fehérnemű képvisel.

„Már rendelem is.” – írta az egyik kommentelő Vivi új posztja alatt, ami 15 óra alatt több mint 11 600 likeot kapott. „Nagyon gyönyörű vagy ebben a meseszép fehérnemű kollekcióban.” – szólt egy másik hozzászólás.