Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Szaúdi klubban köthet ki a Manchester United egykori sztárja

MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jesse Lingard minden bizonnyal távozik a Premier League-ből, több bajnokságból is figyelik.

Az angol válogatott és a Nottingham Forest 30 éves támadó középpályása várhatóan hamarosan elköszön jelenlegi klubjától, miután tavaly csupán egy évre szóló szerződés kötöttek, sajtóhírek szerint pedig nem hosszabbítják meg azt a felek.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Az ok valószínűleg Lingard heti 200 ezer fontos fizetése, ami túl magas lehet a Nottingham-nek, és amit könnyen lehet, hogy csak egy szaúdi csapat tud kifizetni neki – számolt be róla a Football Insider.

Habár az átigazolási költségre nem lesz gondjuk – lévén ingyen megszerezhetik Lingardot, a havi 800 ezer font sem az az összeg, amit ne tudnának megoldani. Már csak az a kérdés, hogy Lingardnak mennyire szimpatikus a közel-keleti opció.

Ugyanis az amerikai bajnokságból is érdeklődnek iránta, az MLS színvonala pedig vonzóbb lehet számára, főleg ha olyan csapathoz sikerül szerződnie, amelynek van angol kötődése – mint az Inter Miami, melynek David Beckham a résztulajdonosa.

A másik kérdés, hogy Lingardnak sikerül-e megtalálnia a formáját, sérülése miatt ugyanis idén csak epizódszerepeket kapott csapatában. Ebben a szezonban ráadásul még nem talált be és gólpasszt sem adott 16 mérkőzés leforgása alatt.