Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: Verstappen leggyorsabb köre péntekről (videó)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Max Verstappen diktálta a tempót pénteken a Szaúd-arábiai Nagydíjon, ami nem okozhatott különösebb meglepetést.

Egyelőre úgy fest, hogy idén is a Red Bull lesz az a csapat, akiket le kell győznie a riválisoknak. Tavaly Max Verstappen egészen simán húzta be a címet, míg azelőtt ez csak az utolsó utáni pillanatokban sikerült.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Többen attól tartanak, hogy az idei év is Verstappen győzelmeiről fog szólni, noha a többség egy szorosabb bajnokságot remélne. A Ferrari és a Mercedes sem kellően meggyőző, ráadásul az Aston Martin megérkezhet eléjük Fernando Alonsóval.

A Bahreini Nagydíj részben előrevetítette ezt, de nyilván sokkal izgalmasabb lenne, ha a Mercedes, a Ferrari és az Aston Martin is rendszeresen harcban lenne a győzelemért, amit a Red Bull nem fog könnyen adni.

A mezőny jelenleg a Szaúd-arábiai Nagydíjat igyekszik abszolválni, és a pénteki napon már túl is van a mezőny a két szabadedzéssel. Carlos Sainz Jr-nek például volt egy igencsak necces jelenete a Ferrarival, ami sokba is kerülhetett volna.

A leggyorsabb kört pedig Verstappen rakta össze a Red Bullal, amiről természetesen onboard felvétel is készült. Ha kíváncsi van arra a bizonyos körre, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is.