Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Szandi megható sorokat írt a 17 éves fiához

Fotó: Szandi a Csináljuk a fesztivált! című műsor ötödik elődöntőjén, a szilveszteri adás felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. október 2-án. A Duna csatornán tíz héten át látható műsorban az évszázad magyar slágerét keresik. MTI/Kovács Anikó
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

17 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot Szandi fia, aki lassan nagykorú, már egyáltalán nincs ettől messze.

Szandi több mint kiváló formának örvend, rendkívül fiatalosan tartja magát formában. Sokan gratulálnak neki, és látván a vonalait, joggal mondhatjuk az t, hogy az énekesnő előtt nincs lehetetlen.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Imád sportolni, fejlődni, de a családja az első számára. Ezúttal is megható sorokkal jelentkezett, most fia születése kapcsán, aki 17 esztendővel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot, és azt kell mondjuk, villámgyorsan eltelt ez a 17 év.

„17 évvel ezelőtt hajnali 4 óra 25 perckor világra jött harmadik gyermekünk, Csabus! Általa, Vele beteljesedett minden, amiről kislány korom óta álmodoztam.” – fogalmazott a megható posztjában az énekesnő.

„Amikor a születése után néztünk egymás szemébe, egy örök életre megmaradt bennem! Azt a vele született bölcsességet, amit akkor láttam a tekintetében, a mai napig tapasztalom. Igazán mélyen tudunk beszélgetni az élet dolgairól és mindig kíváncsi vagyok a véleményére fontos döntéseknél.”

„Nagyon szeretem, hogy sajátos stílusa van és fontos számára, hogy mindig önmaga lehessen. Édes kisfiam! Születésnapod alkalmából azt kívánom, hogy az életed legyen boldog, sikeres, egészségben gazdag és szeretettel teli! Isten éltessen sokáig!”