Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
369,25 Ft
Font
428,57 Ft
Bitcoin
25,787 $

Szandi leírhatatlanul jó formában van

Fotó: Instagram/Szandi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csak szuperlatívuszokban lehet beszélni Szandi formájáról, amire rengeteg nő irigykedhet, a fiatal generáció is.

Izgalmas látni, ahogyan a nyári formák alakulnak, sokan igyekeznek kihozni magukból a maximumot. Nemcsak a civilek, hanem a hírességek is, akik ezen a területen is fontos szerepet töltenek be.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Mivel sokukat ezrek, tízezrek, százezrek és milliók követnek, hatással vannak az emberek életére. Pontos számokat soha nem tudni, de mindenki el tudja képzelni, milyen sokan lehetnek azok közül, akik egy fotó/videó hatására váltottak életmódot.

Magyarországon is sokan vannak, akik képesek erre, például a legendás énekesnő, Szandi. Évtizedek óta tartja a formáját, jobban mondva, még többet hoz ki magából az évek múlásával, amit szintén motiváló látni.

Szandi formája jelenleg is élesebb, mint a penge, amit magának köszönhet, hiszen ő választotta a sportos életmódot. Számára teljesen természetes a testmozgás, így nem meglepő, hogy ennyire erős vonalai vannak.

Az alább látható fotók kellően meggyőzőek, és csak dicséretet érdemel az énekesnő. Egy kortalan sztár, akiben megvan az erő, a kitartás, és az a fajta plusz, mely által többet és többet tud kihozni magából.