Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Szandi mintha még mindig csak a húszas éveiben járna

Fotó: Instagram/Szandi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szandi lehengerlő formában van, az egyik legfittebb híresség, és nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából.

Szandi gyakorlatilag gyerekkora óta középpontban van, töretlen a pályafutása, és nagyon élvezi az életet. Nemcsak énekesként, hanem feleségként és édesanyaként is, hiszen a hosszú éve alatt nagy családot alapítottak.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az énekesnő számára is a legfontosabb a család, abszolúte a lista élén szerepelnek, de ez nem jelenti azt, hogy ne figyelne oda magára. Nála a fittség olyan természetes dolog, mint másnak lemenni a közértbe.

Az évek alatt mindig növelte a tétet, és a vonalai önmagukért beszélnek. Gyakorlatilag fittebb, mint valaha, ami bizonyítja, hogy az embernek nem szükséges amiatt stresszelnie, mert elmúlt 30-40 éves.

Szandi 46 évesen van élete formájában, és már most nem kell aggódnia a nyári formáért. Mondhatni télen-nyáron nyári formában van, ami megint csak őt dicséri, noha mellette folyamatosan aktív.

Rendre sok dicséretet kap emiatt, és az alább látható fotón is mintha csak egy húsz évvel ezelőtti felvétel köszönne vissza. De nem, ez a jelen, és Szandi továbbra is nagyon nagy erőbedobással készül a fellépéseire.

Még több bulvár: Hajdú Péter három oltással pihen otthon a koronavírus miatt