Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szandi hasizma mindent elárul

Fotó: Instagram/Szandi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szandi jobbnál jobb formában van, és ez messze nemcsak az edzéseknek köszönhető, hiszen egészséges életmódot folytat.

Nagyon sokan vannak, akik irigylik Szandi formáját, noha kitartó munkával szintén rendkívül fittek lehetnének. Ez az egész sokszor csak akarat kérdése, és ha megvan a kellő motiváció, akkor semmi sem állíthatja meg az embert.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Szandi fotói és videója komoly motivációt adatnak, és láthattuk, hogy milyen keményen edz a konditeremben. Nem meglepő módon ennek meg is van az eredménye, továbbra is nagyon fiatalosan néz ki.

Köszönhető mindez az egészséges életmódjának is, mert helyesen táplálkozik a sok testmozgás mellett. Nem is tudnánk őt elképzelni másképpen, valahogyan hozzászoktunk a topformájához, és talán ő is így van ezzel.

Szandiban tehát megvan a kellő erő, kitartás, és már a levegőben is bizonyított. A légtorna ugyancsak a szerelme lett, és ez olyasvalami, ami megint csak sokat tehet hozzá az életéhez, a karrierjéhez.

„Ma este Csináljuk a Fesztivált 20:50-kor a Duna Tv-n! A nagy sikerű tavalyi évad ismétlésében a 80-as évek egyik nagy slágerével képzeletben a varázslatos Isztambulba repülünk egy kis légtornával “fűszerezve”