Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szandi már 13 évesen hatalmas sztár volt a Balatonon (fotóval)

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mai napig jól emlékszik arra a bizonyos napra, amikor tömeg vette körbe az akkor még gyerek énekesnőt.

Szandira másképpen hat az idő, miközben rendkívül jó formában van. Sokan irigykednek rá a vonalai miatt, de ne feledjük, mennyi munka van mögötte, kezdve a rengeteg edzéssel és az egészséges életmóddal.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Szandi már gyerekként sztárrá vált, és most egy olyan emléket osztott meg, amit sosem felejt el. Akkoriban minden más volt, a közösségi média sem létezett, ahogyan okostelefonok sem, így az emberek javarészt a televízióból, a rádióból és az újságokból értesültek a sztárhírekről.

„13 éves koromban, amikor megjelent az első lemezem, egyik pillanatról a másikra olyan szinten megváltozott az életem, hogy igazán fel sem tudtam fogni.” – emlékezett vissza a kiváló formának örvendő Szandi.

„Ugyanúgy eljött a nyár és kimentünk a Balaton partra a családdal, mint azelőtt és leterítettük a szokásos “strandolós” plédet a fűre. Aztán arra lettem figyelmes, hogy egyre nagyobb tömeg gyűlik össze körülöttünk.”

„Emlékszem, nem igazán tudtam mit kezdeni a helyzettel csak zavartan mosolyogtam. Szerintem ezt a pillanatot Édesapám örökítette meg, nagyon büszke volt és remélem, ma is az lenne.” – zárta le érzelmes sorait az énekesnő.