Dollár
433,24 Ft
Euró
418,12 Ft
Font
466,89 Ft
Bitcoin
19,393 $

Nyáron lejár Szalai Ádám szerződése, szinte biztosra tudni, hol folytatja

Fotó: Szalai Ádám a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkõzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. Németország-Magyarország 2-2. (MTI/Kovács Tamás)
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 27. - 09:49

A német sajtó sorra vette a Mainz játékosait, akiknek a nyáron lejár a szerződésük, ide tartozik a magyar válogatott támadója is. 

A Lamperheimer-Zeitung szerint a Mainz játékosainak estében, akiknek nyáron lejár a szerződésük, vegyesek a kilátások, de ez nem így vagy Szalai Ádám esetében. 

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

A magyar játékosnak szintén a nyári átigazolási szezonban ér véget a kontraktusa, amelyet tavaly kötött egy évre. A lap úgy gondolja, hogy a 34 éves játékos továbbra is a csapat alkalmazásában marad. 

A Rajna-partiaknak nagy segítségére lehet a tapasztalatával, a pályán és azon kívül is betöltött tevékenységével, valamint azzal, hogy mindenki becsüli és nagyra tartja őt – írja a csakfoci.hu

„Elsődleges prioritása jelenleg, hogy teljesen felépüljön a fejműtétből, aztán gyorsan megtörténhet a megállapodás az újabb plusz egy évről a Mainznál. Mint 2021 nyarán, amikor a szerződéshosszabbítás szintén zökkenőmentesen zajlott le” – jegyzik meg a németek. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.