Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Szalai Ádám elmondta, miért hívta be Orbán Viktort az öltözőbe Anglia legyőzése után

Fotó: Szalai Ádám (k) és csapattársai a gyõzelmüket ünneplik a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkõzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra gyõzött. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. június 20. - 19:59

A magyar miniszterelnök is Wolverhamptonban tekintette meg a történelmi mérkőzést, amely után az öltözőbe is meghívást kapott. 

Már a mérkőzés után nyilvánosságra került, hogy Orbán Viktor is megjelent az öltözőben, miután a magyar válogatott 4-0-ra legyőzte Angliát Wolverhamptonban a Nemzetek Ligája legutóbbi mérkőzésén. 

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Szalai Ádám, a csapat kapitánya a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a meccs utáni pillanatokról: 

Miután megláttam, hogy a miniszterelnök úr jelen van a mérkőzésen, a lefújás után megkértem, mondjon néhány szót a csapatnak” – mondta Szalai Ádám a lapnak. 

„Sosem szeretek és nem is illendő beszélni arról, ami az öltözőben elhangzik, és csak a csapatra tartozik, most sem tenném, de annyit mondhatok, természetesen nagyon örültem, hogy Orbán Viktor bejött az öltözőbe, és személyesen gratulált a válogatottnak az elmúlt hetek sikereihez” – szemlézte a Mandiner

Megtisztelő minden játékosnak azt hallani az ország első emberétől, hogy a magyarok milyen sokáig büszkék lesznek ránk és az Anglia elleni meccs eredményére” – idézte fel a játékos. 

A Nemzeti Sport beszámolt arról is, hogy Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy ő is mindig emlegetni fogja, és az unokáinak is elmeséli, hogy jelen volt azon a történelmi mérkőzésen, amelyen Magyarország 4-0-rs legyőzte idegenben Angliát. 

Egyéb források arról számoltak be, hogy a miniszterelnök megkérdezte a csapattól az öltözőben: mit fogunk csinálni életünk hátralevő részében?  

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.