Szalai Ádám a szerda este után: „Fáj, nagyon fáj, talán még nem fájt ennyire”

Fotó: A magyar csapat a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én. Balról jobbra: Botka Endre, Sallai Roland, Nagy Ádám, Lovrencsics Gergő, Fiola Attila, Kleinheisler László, Schäfer András, Szalai Attila, Willi Orbán, Gulácsi Péter és Szalai Ádám. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Hujber Dávid

2021.június.24 - 12:06

A magyar válogatott kapitányát is egészen mélyen érintette a szerda este, ahol lenyűgöző teljesítményt nyújtott, de nem állt mellénk a szerencse.

Egy magyar válogatott játékost sem szeretnénk kiemelni a sorból, mert mindenki kitette a szívét-lelkét a pályán, Németország ellen is. Minden tiszteletet és dicséretet megérdemel Marco Rossi csapata, akik egy hajszálra voltak a továbbjutástól az Európa-bajnokságon.

A legnehezebb csoportból juthattunk volna tovább, ami mindenki számára fájó, mivel megérdemeltük volna. A szerda esti játékunk is ezt mutatta, Rossi is nagyon dicsérően beszélt a futballistáiról, de Löw is fejet hajtott a magyar válogatott előtt.

Szalai Ádám szintén hozzájárult a jó teljesítményhez, méghozzá egy szenzációs góllal, és egy legalább annyira látványos gólpasszal. Teljesen érthető, hogy a kapitány nagyon szomorú, és fájó számára, ami Münchenben történt.

„Fáj, nagyon fáj, talán még nem fájt ennyire, pedig egy ideje a része vagyok.” – írta Szalai a hivatalos Facebook oldalán. „De a fájdalmamat kettő szó enyhíti. Az egyik a CSAPAT szó fogalma a másik pedig MAGYARNAK lenni.”

„Nincs az életemnek szebb ajándéka ezt a CSAPATOT vezetni a MAGYAR HIMNUSZT énekelni és a szívem fölött ezt a CÍMERT hordani! Hajrá MAGYARORSZÁG!” – fejezte be érzelmes posztját a kiváló támadó, akire ismét sokan felkaphatták a fejüket.