Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Szalah ügynöke reagált a játékos távozásával kapcsolatos pletykákra

Fotó: Mohamed Salah, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Real Madrid-Liverpool visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2023. március 15-én. MTI/AP/Bernat Armangue
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Mohamed Szalah ügynöke megelégelte a játékos klubváltásáról szóló pletykákat.

A Liverpool támadójának, Mohamed Szalahnak az ügynöke, Rami Abbas Issa kommentálta azokat az információkat, melyek szerint a játékos távozni szeretne az angol klubtól.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

„Honnan jött ez a hír? Kérlek, mondd el nekünk, mert Mohamed és én nem beszéltünk erről”, írta Issa a közösségi médiában.

A cáfolattal felérő bejegyzés azt követően érkezett, hogy több angol lap is megírta, hogy az egyiptomi játékos a La Ligában szeretné folytatni pályafutását, és amennyiben a Liverpool nem jut be a Bajnokok Ligája-sorozat következő kiírásába, úgy a csapat húzóembere új klubot keres magának.

A nemrég rekordot döntő Szalah 2017 óta a Liverpool játékosa, ebben a szezonban 39 mérkőzésen lépett pályára, ezen alkalmakkor 22 gólt szerzett és 11 asszisztot adott.

A csatár szerződése 2025 nyarán jár le a Mersey-parti együttesnél, a Transfermarkt.com oldal becslése szerint a játékos jelenlegi értéke mintegy 70 millió euróra tehető.