Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

Szalagkorlátnak csapódott egy fiatalokkal teli kisbusz az M7-esen, elaludhatott a sofőr

Fotó: Bpiautósok

Bense Róbert

2022. szeptember 25. - 20:22

Nagyon csúnya baleset is lehetett volna a videón látható esetből, szerencsére azonban a kamerás autó dudájára még időben feleszmélt a kisbusz sofőrje.

Aki nem mellesleg teljesen máshogyan „látta” az esetet, miután megkérdezték, hogy miért következett be az ütközés. Az valószínűleg majd csak később fog kiderülni, hogy valóban mi okozta a balesetet, mindenesetre a tiniknek óriási szerencséjük volt.

“Egy Mercedes kisbuszt kezdtem el utolérni. Indultam is már ki a belső sávba, hogy megelőzzem, de ugyanabban a pillanatban az adott jármű is elkezdett befelé sorolni. Először azt hittem valakit ő is előz, de se nem indexelt, se nem volt előtte senki. Elkezdtem dudálni, de akkor már sejtettem, hogy itt valami komolyabb gond van.

„A kisbusz fékezés nélkül nekiment a szalagkorlátnak, szerencsére a becsapódás után kontrollálni tudta a járművet a sofőr és nem is volt nagy a forgalom, így az autópálya külső szélére le tudott húzódni.”

„Mi is megálltunk mögöttük, hogy kell e valamit segíteni. Hamar kiderült hogy vízilabdázó tinédzserekkel volt tele a kisbusz, akik aludhattak az ütközés alatt, mert nálam érdeklődtek utólag, hogy mi történt.”

Valószínűleg a sofőr elaludhatott, bár ő azt mondta nekem, hogy hirtelen elindult az autó bal oldala és nem tudott korrigálni. – fűzte hozzá az esethez a baleset szemtanúja, aki hozzátette: Szerencsére senki sem sérült meg, egy rövid ideig még ott maradtunk velük figyelni a gyerekekre, illetve hogy a háromszöget tegyék ki, utána mi elmentünk és ha minden igaz jött értük egy másik kisbusz” – írta a kamerás autó vezetője a BpiAutósok csatornájára feltöltött videóhoz.