Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A szalagkorlát vetett véget egy Audis és egy Teslás versengésének a Szentendrei úton

Fotó: BpiAutósok
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Sok volt a lóerő, annál kevesebb a szürkeállomány.

Szombat reggel 8:30 tájékán azért valószínűleg ritkán látni ilyen szintű ökörséget a Szentendrei úton, most azonban a szemből „mozizó” autósorban érdemes volt előkészíteni a pattogatott kukoricát.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Két vidám pacsirta ugyanis, egy Tesla és egy Audi volánja mögött úgy döntött, hogy gyorsul egy jóízűt a friss levegőn, a képletbe azonban hiba csúszott, méghozzá egy szalagkorlát és egy oszlop személyében.

“Az Audi és a Tesla már az északi összekötőtől kezdve versenyeztek. A piros lámpánál az Audi lendületből jött a jobb oldali sávból, ami a benzinkút után a megszűnik” írta a kamerás autó sofőrje a BpiAutósoknak.

„A Teslás észrevette ezt, ő is gyorsított és együtt érték utol a kisbuszt, az Audi nem fért be a Tesla elé, fékezni már nem tudott és elrántotta jobbra a kormány, tarolt mindent – szalagkorlátot, oszlopot. Csúnyán összetört, az első kerekei kiszakadtak, de a sofőrnek nem lett semmi baja.”

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy legalább nem járókelők közé csapódott a hétvégi Fittipaldi, az eset ugyanakkor rávilágít arra, hogy miért nem elég a korlátozás és a kamera, miért kéne ennél jóval mélyebben vizsgálni a vezetésre való alkalmatlanságot.