Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,217 $

Szabó Zsófi a Sziget Fesztiválon (fotóval)

Fotó: Fesztiválozók a 28. Sziget fesztiválon a nyitónapon az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 10-én. MTI/Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 14. - 13:53

Hajdú Péterrel és Láng Eszterrel közösen bulizott Szabó Zsófi, az RTL Klub egyik legnagyobb sztárja, aki jól érezhette magát, a hangulatra és az időjárásra sem lehetett panasz.

Hamarosan véget ér a Sziget Fesztivál, amire két évet vártak az emberek. Nagyon izgatottak voltak a fesztiválozók, talán izgatottabbak is, mint korábban bármikor, köszönhetően a szünetnek, ami hosszúra nyúlt.

Soron kívül Továbbra sincsenek biztonságban az autópályák energiaelnyelői

Ugyanakkor inkább legyünk hálásak, hogy ez csak két évig tartott, mert ha nem találják meg ilyen hamar a gyógymódot a vírusra az oltásokkal, akkor lehetséges, idén sem rendezhették volna meg a Sziget Fesztivált.

Dua Lipa és Justin Bieber is fellépett az óbudai helyszínen, ami az évtizedek alatt legendássá nőtte ki magát. Sokan egész évben ezekre a napokra készülnek, már csak az előadók miatt is, de a többség még mindig külföldi.

Egészen közelről Vajna Timi gyémántgyűrűje és luxusotthona

Ha kilátogatunk a fesztiválra, úgy érezhetjük magunkat, mintha nem is Magyarországon lennénk, annyira más a környezet. Rendkívül hangulatos, és ezt a magyar hírességek is szeretik, akik közül többen szintén kilátogattak a helyszínre.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.