Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Szabó Zsófi megfogadta, 2023-ban véletlenül sem akar szerelmes lenni

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett viszont nagyon szeretné, ha eltalálná Ámor nyila, és újra szerelmes lenne, ami a legcsodálatosabb érzés.

Ezzel együtt veszélyes is tud lenni, mert ha csalódunk, akkor az igencsak fájóan hat az ember lelkére. Mindenki másképpen éli ezt meg, és azok, akik igen nagy érzelmi intelligenciával rendelkeznek, nagyobb bajba is kerülhetnek.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Ember válogatja, ki, hogyan dolgozza fel a szerelmi csalódását – egyesek hamar új kapcsolatba lépnek, mások hosszú hónapokra, akár évekre elzárkóznak egy újabb komoly kapcsolattól. Mások pedig kifejezetten vágynak arra, hogy szerelmesek legyenek.

Szabó Zsófi például nem tartozik ezen emberek közé, míg Béres Anett sokkal inkább. A Való Világ egyik legismertebb szereplője a Reggeli vendége volt az RTL-nél, ahol elárulta, valóban azt szeretné, ha Ámor nyila újra eltalálná.

Feltették a kérdést Anettnek, miszerint szerelmes-e. „Nem, még nem vagyok szerelmes.” – válaszolt Anett, majd jött az újabb kérdés, miszerint szeretne-e 2023-ban szerelmes lenni. „Nagyon szeretnék szerelmes lenni!”

„Tényleg? Nem mondod komolyan?!” – reagált Zsófi. „Én vagyok ennyire negatív? Az az újévi fogadalmam, hogy véletlenül sem legyek az! Tessék megírni.” – üzent kacsintva a színésznő és műsorvezetnő, aki már ekkor tudta, cikkek fognak születni a fogadalmából.

Még több bulvár: Horváth Gréta nem tagadja, a melleit is megcsináltatta az orra mellett