Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Így sprintel Exatlon-Franciska szuper-lassítva, ez is része a felkészülésének

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan imádkoznak azért, hogy Szabó Franciska is ott legyen az Exatlon Hungary All Star-ban, ám nagy titok övezi, hogy egyáltalán lesz-e feltöltés, és ha igen, kik érkeznek.

Hétfőn folytatódik az Exatlon Hungary All Star, az évad, amire mindig is vártunk és vágytunk. Több korábbi bajnok is a helyszínen tartózkodik Dominikán, hogy megküzdjenek a nagy győzelemért.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Már az első párbaj is nagyon izgalmasra sikeredett, Virág András mélyről tért vissza, és végül ő maradt bent Somhegyi Krisztiánnal. Hogy lesznek-e feltöltések, egyelőre nem tudni, de nagyobb a valószínűsége, hogy igen.

Érdekesebb kérdés, hogy kik lehetnek a potenciális feltöltések versenyzői, mert például Szabó Franciska nagyon erősen beleillene ebbe a képbe. Egy biztos, az Exatlon Hungary harmadik évadának sztárja rendkívül fitt, nem lenne gondja az állóképességgel.

Horváth Gréta ismét reagált: „Én természetesen tudom, mi van még a háttérben”

„Nagyon sokan azt hisszük, hogy 30 felett már nem lehet vagy csak nagyon nehéz sikert elérni. Természetesen vannak akik már jobban vágynak családra és ezzel semmi gond nincsen.” – kezdte a posztjában Franciska.

Lapozó: 1 2