Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Szabó Erika már Floridában élvezi a napsütést, bikiniben

Fotó: Instagram/Szabó Erika
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barátok közt egyik legismertebb karaktere és színésze gyorsan leváltotta a hideg New Yorkot, és már Floridában élvezi a meleg időjárást.

Szabó Erikát mindenki ismerheti, ha nem is feltétlen a neve alapján, mert az arca biztosan sokaknak beugrik a Barátok közt miatt (is). Az ismert színésznő egycsapásra országos sztárrá vált a sorozat által, aminek ő is sokat köszönhet.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Óriási számokat ért el a Barátok közt, és amikor a sorozat a csúcson volt, a színészek pláne középpontba kerültek. Ez Erikára még inkább igaz volt, sokan szerelmes üzenetekkel bombázták, imádták a nézők.

Nyilván voltak, akik féltékenyek voltak rá, többek között az alakja miatt is. Még mindig nagyon formás, fiatalos és tele van energiával, például akkor, ha utazni indul, mert felfedezni jó és különleges.

Az USA pedig óriási, csak új dolgokat látni az államokban, különösen azok számára, akik először járnak a tengerentúlon. Erika nemrég még New Yorkból posztolt, ahol nem éppen a forró az időjárás, ellentétben Floridával.

Floridában általában remek idő fogadja a turistákat, és Erikáék is kiélvezhetik mindezt. Felejthetetlen emlékekkel térhetnek haza, és aki egyszer betette a lábát az USA-ba, az vissza is szeretne térni oda.

Még több bulvár: Vasvári Vivien a földi mennyországban érezhette magát (fotóval)