Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Exatlon: az első komoly balhé a bajnokoknál? (videó)

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az újabb és újabb vereségek miatt a bajnokok egyre inkább frusztrálttá válhatnak, lassan egy hónapja élnek a faházban, ami nem könnyű.

Ezen a héten is búcsúzni fog valaki az Exatlon Hungary All Star mezőnyéből, bár a legutóbbi párbaj egy nagyon érdekes helyzetet teremtett azzal, hogy végül nem csökkent a kihívók létszáma.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy két kihívónak kellett párbajoznia pénteken. Nem várt helyzet áll elő, Dorci az egyik legjobb barátja ellen küzdött, aki kvázi csak pár percet tölthetett el a pályán, már utazhatott is vissza Magyarországra.

A másik oldalon a bajnokok csak találgatnak, hogy ki lehetett Dorci ellenfele, és meglehetősen határozottan érkeztek meg a hétfő esti eseményre. Ebből végül semmi nem lett, mindkét szettet elbukták, így maradtak a faházban.

Kiderült, mennyi gyerektartással tartozik Berki Krisztián Hódi Pamelának

Valami továbbra sem stimmel velük, rendkívül hektikusan teljesítenek, és hamarosan ismét végjáték, már az előnyért kell harcolniuk. Az is igaz, hogy a legutóbbi végjátékot ők nyerték, így távol maradhattak a párbajtól.

Lapozó: 1 2