Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Szabó Dóra szexi bikinis fotója más dimenzióba visz

Fotó: Instagram/Szabó Dóra
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 03:08

Minőségibbnél minőségibb fotókat oszt meg magáról a műsorvezető, akinek nagyon egyedi és különleges vonalai vannak, egy igazi nő, akire érdemes odafigyelni.

Egyre inkább olyan világot élünk, amikor az értékek szinte semmit nem érnek, és már egy mélyebb beszélgetés is extrának számít. Emiatt sokan adják lejjebb a szintet, mert azt gondolják, még mindig jobb egy ilyen emberrel együtt lenni, mint egyedül.

Alapesetben ez téves megfogalmazás, mivel soha nem szabad engednünk magunkból, hiszen ezzel a saját fejlődésünket akadályozzuk meg. Igenis törekednünk kell arra, hogy olyan társunk legyen, aki felemel, ad, és nem elvesz.

Nem ilyen világban élünk jelenleg, sokkal nehezebb megtalálni a másik felünket, ugyanakkor nem lehetetlen. Törekedni kell a minőségre, mint teszi azt Szabó Dóri, többek között a fotóival, amik már-már művésziek.

Mivel nagyszerű az alap, könnyebb olyan fotókat készíteni róla, amik megigézik az embert. Sok dicséretet kap, és nemcsak férfiaktól, hanem a nőktől is, ami néha nagyobb bók tud lenni egy nőnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2