Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Szabó Dóra pinkben is rendkívül vonzó Balin

Fotó: Instagram/Szabó Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon nagy vágya teljesült azzal, hogy elutazott Balira, ahol még az idő kerek is lassabban forog, és azt érzi az ember, hogy a helyén van.

Egyre többen utaznak el Balira Magyarországról, valószínűleg ez Horváth Évának is köszönhető, aki számos érdekességet osztott meg a különleges ázsiai helyszínről. Évának komoly tapasztalatai vannak, hiszen jelenleg is a szigeten él a családjával.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Szabó Dóra is elutazott Balira, amit az egyik legjobb döntésének tart. Azt kívánja, hogy újra és újra elmessen megtapasztalni azt, ami ott van. Leírnia is nehéz, hiszen ez olyasvalami, amit igazán csak érezni lehet.

„A legboldogabb vagyok, hogy 8 év vágyakozás után egy vasárnap délután úgy döntöttem, hogy itt a helyem. 1 héttel a tábor előtt.” – írta nagyon boldogan a posztjában Dória, akinek ezzel egy régi vágya teljesült.

„Az egyik legjobb döntésem volt. És azt kívánom, hogy újra és újra eljöhessek megtapasztalni azt, ami itt van. Hogy teljesen más alapokon nyugszik az élet.” – mesélte a bejegyzésében az Instagram oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2