Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Szabó Dóra jógázás közben még vonzóbb (videó)

Fotó: Instagram/Szabó Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Dóra számára a jóga olyasvalami, ami abszolúte egyensúlyba hozhatja a lelkét, és láthatjuk, hogy a formájára is remek hatással van.

Bármilyen mozgásformát is válasszunk, a legfontosabb, hogy azt szeressük csinálni, és mindig legyenek céljaink. Ha céltalanul edzünk, előbb-utóbb elveszik belőlünk a lendület, és egy olyan útra lépünk, ami nem hoz igazi fejlődést.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Ha valamit szeretünk csinálni, az általában feltölt, akkor is, ha épp keményen küzdünk közben. Minden mozgásforma terápiás jelleggel is bír, akárcsak a jóga, ami óriási hatással tud lenni a lelkünkre.

A jóga erős köteléket jelent a test és az elme között, miközben a lelkünk más dimenzióba kerül. Rengeteg előnye van a jógának, aminek ugyancsak különböző típusai vannak, nem beszélve a szintekről.

Szabó Dóra eddig is az egyik legcsinosabb hírességnek mondhatta magát, de jól látni rajta a fejlődést, mióta jógázik és a világ másik felén fejlődik tovább. Káprázatos fotók készülnek róla Balin, ahol mintha megállt volna az idő kereke.

A reggeli jógának szintén megvan a maga különlegessége, melynek kapcsán készült egy videó Dóriról. Ha kíváncsiak vagytok a videóra, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is, korlátozott ideig.