Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Szabó Dóra vonzó teste jóga közben (fotóval)

Fotó: Instagram/Szabó Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fenséges helyen jógázhat Bali szigetén Szabó Dóra, az ismert televíziós műsorvezető, akit sokan követnek az Instagram oldalán.

Szabó Dóra is egy nagyon színes és vidám személyiség, ugyanakkor rendkívül komoly is tud lenni. A fotókon is láthattuk, hogy adott esetben a komolyság is remekül áll neki, és ezt is magasan értékelik a követők.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Dóra vonalai sem maguktól jöttek létre, sokat tesz azért, hogy így nézzen ki. Mindez nemcsak az egészséges életmódról szól, hanem a belső összhangról, a békéről, és minden másról, ami hatással van a lélekre.

A jóga egyre trendibbé válik, hála a hírességeknek is, akik közül sokan döntenek úgy, hogy erre az útra lépnek. Nincs igazán korhatár, bárki, bármikor nekivághat ennek a kalandnak, aminek a lélek az alapja.

Dóra azon szerencsések egyike, aki a világ másik felén, Balin gyakorolhatja ezt. Teljesen más egy csendes, nyárias környezetben jógázni, miközben pálmafák, virágok, csicsergő madarak veszik körbe az embert.

Az alább látható fotó is valami hasonlót mutat be, és egyúttal Dóri lehengerlő formáját. Egy újabb ok arra, hogy az emberek jógázzanak, koncentráljanak a lelki, testi és mentális fejlődésükre, ami az egyik legfontosabb.