Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szabó Ádám könnyekig ható sorai a szerelméhez

Fotó: Instagram/Szabó Ádám
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ilyen az, amikor egy férfi igazán szeret egy nőt, minden kétségek nélkül, amiért nagyon hálás lehet a szerencsés nő.

Szabó Ádám is sokáig kereste a szerelmet, akit sokan a Sztárban Sztár leszek!-ből ismerhettünk meg. Ádám végül megnyerte az utánzóversenyt, de akkor még csak nem is sejtette, hogy később mekkora, mindent elsöprő szerelem vár rá.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Olyannyira komoly a kapcsolat közöttük, hogy hamar megtörtént az eljegyzés. Sorra készülnek a közös fotók a szerelmesekről, akik boldogabbak nem is lehetnének, aminek a követők és a rajongók nagyon örülnek.

„Nagyon nagy ereje van a szavaknak. Ha a szavakból mondatot/mondatokat formálunk, akkor már sokkal kifejezőbbek lehetünk és nagyobb tartalommal bírhat a mondanivalónk.” -írta megható soraiban Szabó Ádám.

Szabó Ádám nagyon szerelmes

„Viszont a kevesebb néha több. Egy szóval is úgy meg lehet fogni valakit, hogy létrejöjjön az a bizonyos kémia ès kapcsolódás, ami nem hasonlítható össze semmivel. Ehhez viszont elengedhetetlen az őszinteség és az egymás felé megadott tisztelet!”

„Ez csak döntés kérdése. Elhatározni azt, hogy akarunk e úgy élni, mint a legszebb mesében, ahol a happy end az tényleg egy már-már zavaróan boldog élet és majd a vég. És a képhez íródott gondolatok végén engedjétek meg, hogy pár szóval érzéseimet és gondolataimat körülírjam azokkal a szavakkal, amiket nem kell fejtegetni, nem kell elemezni, egyszerűen csak köszöntik a másikat, örülnek, hogy a betűkből értelmes mondatokká formálódhatnak majd egymáshoz simulnak, akár a napfény által megkínált ráncgyűrődések a függönyön:”

„Ő. Vele. Végig. Együtt. Összefonva. Társként. Bajtársként. Hűségben. Őszinteségben. Megmagyarázhatatlan. Örök. Végtelen. Időkön. Át. Ő. Vele. Köszönöm. Hála. Mindenség. Élet. És. Vég. Ő. Vele. Szeretlek @jenniferfrks (Adam)”