Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Szabadnapos biztonsági őr mentette meg egy fuldokló életét Tatabányán

Fotó: Tatbánya Bányató
not image

Takács Petra

2021. augusztus 22. - 12:59

Bányatóból mentett ki egy fuldoklót egy biztonsági őr Tatabányán. Családjával kutyát sétáltattak a parton, először azt hitték, egy bója lebeg a vízen, de aztán az őr rájött, hogy egy ember hasát látja. Levetkőzött, beugrott a vízbe de csak a kisfia segítségével tudta partra húzni az eszméletlen férfit, akit a mentők kórházba vittek. A drámai mentést a biztonsági őr családja a partról nézte végig.

A szabadnapos biztonsági őr éppen kutyát sétáltatott családjával, mikor arra lettek figyelmesek, hogy van valami a vízben. Zoltán sötétedés előtt a családjával sétált a tatabányai tónál, amikor feltűnt neki egy lebegő tárgy, melyről azt hitte, egy bója.

Amikor azonban közelebbről is megnézte, rájött, hogy egy ember hasa lóg ki a vízből. A csendes családi séta hamar drámai küzdelemmé vált, Zoltán azonban nem hezitált, rögtön a vízbe ugrott. A borzalmas perceket a család a partról nézte végig.

Zoltán a Tényeknek elmondta, gyorsan levetkőzött, majd azonnal beúszott a vízen lebegő emberért, gyermeke segítségével kihúzták a partra, ezek után pedig azonnal az oldalára fordították, nehogy megfulladjon. Habár több alkalommal is megpróbálták élesztgetni, nem jártak sikerrel.

Ezek után Zoltán kirohant az útra, hogy a helyszínre irányítsa a mentőket. A mentők végül ellátták a zavart állapotban lévő 52 éves férfit, aki szerencsére nem szenvedett maradandó egészségkárosodást, azonban egyelőre kórházban tartják, további megfigyelés céljából.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.