Szabadnapos ápoló élesztett újra egy négyéves gyermeket a bükkszéki strandon

Fotó: Unsplash/Kelly Sikkema
not image

Borbély Fanni

2021. július 30. - 15:26

A család szerdán látogatott el a bükkszéki standra, egy kellemes kikapcsolódás reményében, azonban könnyedén tragédia is lehetett volna a vége.

A négyéves kisfiú a vízben játszott, majd szólt édesapjának, hogy csúszdázni szeretne. A kisfiú azonban nem azt a csúszdát választotta, amelyikre az édesapja számított.

A kisfiú lecsúszott a csúszdán, azonban mikor leért, valószínűleg elvesztette az egyensúlyát ennek következtében pedig elmerült a vízben. Az apuka egy ideig várt rá, hogy felbukkanjon a víz alól, ám mikor ez nem történt meg, kétségbeesetten a keresésére indult.

Az eset azonban szerencsésen végződött, miután az úszómester segítségével rábukkantak a gyermekre, aki akkor már nem lélegzett. A kisfiú legnagyobb szerencséje az lehetett, hogy a strandon töltötte szabadidejét egy ápolónő, aki azonnal megkezdte az újraélesztést, miközben hívták a mentőket.

A Tények információi szerint a gyermeket a szakszerű ellátás következtében stabil állapotban szállították az egri kórházba megfigyelésre, ahonnan már haza is engedték időközben.