Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Sylvester Stallone a három csodálatos lányával

not image

A T-800-as

2020. július 28. - 11:01

Sylvester Stallone nemcsak a karrierjére, hanem a családjára is nagyon büszke lehet. Három csodálatos lány édesapja, akik imádják őt.

Sylvester Stallone nemcsak a karrierjére, hanem a családjára is nagyon büszke lehet. Három csodálatos lány édesapja, akik imádják őt.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Hollywood nagy veteránja a hónap elején töltötte be a 74. életévét, de még mindig tele van energiával, sok tervet találni az asztalán, és ontja magából a filmeket. Sylvester Stallone talán már soha nem fog visszavonulni.

Stallone az edzésekkel sem állt le, hiába idős, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor 90-es években a filmjein nőttünk fel. Számtalan nagy mozi fűződik a nevéhez, amik meghatározóvá váltak az életünkben.

Fia, Sage 2012-es halála mélyen megrendítette a családot, és természetesen Slyt is. Ez olyasvalami, amit talán soha nem lehet teljesen feldolgozni. A lányai is sokat segíthettek ebben neki, akikkel nagyszerű a kapcsolata.

Mindig bolondoznak a videókban, és ezzel nemcsak saját magukat, hanem a követőtábort is szórakoztatják. Sophia, Scarlet és Sistine Stallone igazi nővé cseperedtek az évek alatt, akik saját karriert csinálnak.

A családfő büszke rájuk, és igazi ékkövek számára. A közös képen ugyan maszk nélkül vannak, Sly hozzátette, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot, és mindenki tartsa be a szabályokat a biztonság érdekében.

https://www.instagram.com/p/CDHSDaMJdDr/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/david-es-brooklyn-beckham-jokepuseg-a-maximumon/