Survivor: eldőlt Zsófi sorsa, méghozzá véglegesen

Fotó: Instagram/Survivor Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 10. - 21:54

Az esti törzsi gyűlésen döntöttek a civilek, és csak az volt a kérdés, hogy kinek kell mennie, majd megszületett a döntés.

A civilek nagyon korán megkezdték a civakodást, ami komoly hatással volt a teljesítményükre. Sorra bukták el a versenyeket, és már az első percekben elvesztették az egyik társukat egy súlyos sérülés miatt.

Ez csak a lavina kezdetét jelentette, majd Zsófi megérkezése meteorként hatott, és csak idő kérdése volt, hogy mikor próbálják meg kirakni a törzsből. Mindenkivel volt konfliktusa, ráadásul nem egyszer, és nem is normál hangnemben.

Sokszor az egész csapat egyszerre támadt rá, erős szavakat megfogalmazván, de Zsófi nem akarta feladni, mindent megtett azért, hogy minél több ideig maradjon játékban. Ez eleinte sikerült is neki, és okosan taktikázott.

Közben folyamatosak voltak a konfliktusok, szinte gyűlölet vette körül Zsófit, aki nem szeretett volna csendben maradni. Mivel azonban már az elején eldöntötték a társak, hogy ki akarják tenni, teljesen mindegy volt, hogy mit tesz.

Survivor: Zsófi terve megbukni látszik, hatalmas bajba került, vége?

A törzsi tanács újra összeült, és ismét a civilektől kellett valakinek távoznia, miután sorozatban hatodik alkalommal is elveszítették a versenyt. Onnan pedig nem volt visszaút, ismét el kellett köszönniük egy versenyzőtől.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.