Survivor: Zsófi terve megbukni látszik, hatalmas bajba került, vége?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 10. - 16:10

Nagyon érdekes lesz látni, hogyan alakul a törzsi tanács, maga a szavazás, aminek a végén valakinek távoznia kell.

Zsófi egyik pillanatról a másikra lett meghatározó játékosa a Survivor új évadának. Sokszor róla szól a szezon, mert a kezdetek óta ki akarják ejteni a csapattársai, de eddig mindig meg tudta úszni a dolgot.

Most azonban minden eddiginél nagyobb veszélyben van, és könnyen lehet, ha az újonc Nilton nem segít rajta, számára ma véget érhet a Survivor. Eddig szinte mindig volt fordulat, és nem kizárt, hogy ezúttal sem maradunk tágra zárt szemek nélkül.

A legnagyobb kérdést az jelenti, hogy Zsófi mennyire érezheti magát veszélyben a többiekhez képest, mert ha a többiek jól taktikáznak, akkor akár még versenyben tarthatják azokkal szemben, akik szinte gyűlölik őt.

Nilton a lehető legjobb opció lenne Zsófi számára, aki nem várt sokat, és megpróbálta megszerezni a fiútól az amulettet. „Most érzem azt, ha kiszavaznátok, akkor én mennék. Jól esne, ha például legalább te nem raknád rám.”

Az új versenyző hangsúlyozta, egyelőre nem döntött, de szeretné, ha Zsófival jobban megismerkednének, feltéve, ha versenyben marad a lány. „Ha nem én esek ki, bennem biztos egy nagyon jó szövetségest találnál.”

Survivor: Zsófinak már iszonyatosan elege van ebből, hullagyengének nevezte a csapattársát

Zsófi ezzel nem elégedett meg, felajánlotta a csapattársának, hogy védje meg őt az amulett segítségével, alkossanak egy erős hármast Sabirával, akinek a segítségével ma este megbonthatják a nagy négyest, akik egyértelműen Zsófit akarják hazaküldeni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.