Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Survivor: így gyújtotta fel a tábort Zsófi és Dani a finálé előtt

Stílusos módon köszöntek el a tábortól a döntősök, akik közösen gyújtották fel az elemeket, amelyek sokáig az otthonukként szolgáltak.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsófi és Dani küzdhettek meg egymás ellen a döntőben, a 20 millió forintért, amit azonban csak egyvalaki kaphatott meg. Zsófi volt az, aki a legtöbbet tette le az asztalra, hiszen számtalan játékot megnyert, és tette mindezt a gyengébbik nem képviselőjeként.

Óriási teljesítményt nyújtott, megkérdőjelezhetetlenül a legjobb volt, míg a másik döntős, Dani a Holtak Szigetére kényszerült, amit csak saját magának köszönhetett a rossz taktikai húzása miatt. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Zsófi nem volt boldog, amikor meglátta, hogy a riválisa tért vissza, de nem tudott mit tenni. Nem tartott tőle, és az utolsó játékon is bizonyította, hogy a legjobb képes lenni, bármilyen feladatról is legyen szó.

A végén azonban már egyikőjük sem akart vitát, szépen leültek beszélgetni, független attól, hogy az első naptól kezdve nem volt jó a kapcsolatuk. Dani nem értette, hogy Zsófi miért lázad ilyen módon, nehezen élt vele együtt, emiatt is akarta őt kiszavazni.

Lapozó: 1 2