Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Survivor: így gyújtotta fel a tábort Zsófi és Dani a finálé előtt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 15. - 18:19

Stílusos módon köszöntek el a tábortól a döntősök, akik közösen gyújtották fel az elemeket, amelyek sokáig az otthonukként szolgáltak.

Zsófi és Dani küzdhettek meg egymás ellen a döntőben, a 20 millió forintért, amit azonban csak egyvalaki kaphatott meg. Zsófi volt az, aki a legtöbbet tette le az asztalra, hiszen számtalan játékot megnyert, és tette mindezt a gyengébbik nem képviselőjeként.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Óriási teljesítményt nyújtott, megkérdőjelezhetetlenül a legjobb volt, míg a másik döntős, Dani a Holtak Szigetére kényszerült, amit csak saját magának köszönhetett a rossz taktikai húzása miatt.

Zsófi nem volt boldog, amikor meglátta, hogy a riválisa tért vissza, de nem tudott mit tenni. Nem tartott tőle, és az utolsó játékon is bizonyította, hogy a legjobb képes lenni, bármilyen feladatról is legyen szó.

A végén azonban már egyikőjük sem akart vitát, szépen leültek beszélgetni, független attól, hogy az első naptól kezdve nem volt jó a kapcsolatuk. Dani nem értette, hogy Zsófi miért lázad ilyen módon, nehezen élt vele együtt, emiatt is akarta őt kiszavazni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2