Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Survivor: Zsófi és Bálint flörtöltek egymással?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 21. - 07:50

Egy igen érdekes beszélgetés zajlott le a két versenyző között az egyesítést követően, aminek még biztosan lesz folytatása.

Zsófi a visszatérését követően is központi figura maradt, de nem sokan kedvelhetik, és ennek súlyos ára lehet. A visszatérése óta kevesebb a konfliktusa, részben amiatt is, mert taktikát váltott, ügyesen játszik.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

Noha egy erős versenyzőről van szó, mindez sokszor nem túl kifizetődő, láthattuk ezt Zsolt esetében is, aki Evelin főszervezésének köszönhetően esett ki a versenyből. Ez igencsak fájó volt számára, elárulva érezte magát.

Most, hogy egyesítették a két törzset, ami immáron egy csapatból áll, még érdekesebbé válhatnak a dolgok az új szigeten. Zsófi hamar felhívta magára a figyelmet azzal, hogy lemondott a hatalmas királyi vacsoráról, és arról, hogy együtt ünnepeljen a többiekkel.

Tette ezt annak érdekében, hogy megkapja a védettséget érő medált, mert az, aki leül a trónra, és lemond a finom étkekről, átveheti ezen jutalmát. Ez nem mindenkinek volt szimpatikus, és többek között Bálint is odalépett hozzá beszélgetni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.