Survivor: Rózsa a sokkló kiesése után elsírta magát a kamerák előtt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 00:45

Nem éppen úgy alakultak a tervei a lánynak, mint azt gondolta vagy szerette volna, és több mint két hét után távozott.

Rózsa helye biztosnak tűnt, az új törzsben is, hiszen rögtön barátkozni kezdett a celebekkel, ráadásul már az első percekben elárult egy fontos titkot nekik, miszerint Niltonnak van egy védettséget érő amulettje.

A törzsi gyűlésen egyáltalán nem számíthattunk arra, hogy Rózsa lesz a kieső, mert mindenki arra gondolt, hogy Bálint és Dani lehet igazán veszélyben, főleg azok után, hogy úgy tudták, Niltonnak ott van az amulett a kezében, amit elmondása szerint elhagyott.

Rózsa az RTL Klubnak adott interjújában kiemelte, az első naptól kezdve úgy akart játszani a szigeten, ha kikerül a műsorból és visszanézi az adásokat, akkor tükörbe tudjon nézni, ne kelljen saját magában csalódnia.

„A legjobban a szeretteim hiányoztak és a párom.” A szerelme készített egy kis füzetet, amiben különböző üzeneteket fogalmazott meg. A megható sorok miatt Rózsa elsírta magát, és már alig várta, hogy találkozhassanak a budapesti repülőtéren.

Survivor: na ne, ez már hihetetlen, ő esett ki a versenyből

„Nagyon nehéz úgy játszani egy játékot, hogy fogalmad nincs, mi megy a külvilágban, mindenki rendben van-e, hiszen benne vagy egy puritán környezetben, elzárva mindentől, ezért ott a saját démonjaiddal kell megküzdeni a szigeten.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.