Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Survivor: kiderült, mire költi Dani a 20 millió forintot

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 13:48

Komoly összeget nyert a játékos, akit sokan alábecsültek, de végül megnyerte a 20 millió forintos fődíjat, és tette ezt úgy, hogy a Holtak Szigetéről tért vissza.

Az elmúlt héten véget ért a Survivor legutóbbi évada, és nem éppen olyan végeredmény született, mint azt sokan várták, mivel Zsófi, Kabát és Bálint is erősebb játékos volt a későbbi győztesnél, de a szigeten bármi megtörténhet.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Zsófi végig a legerősebb és legjobb játékos volt, gyakorlatilag nem volt ellenfele, és erre s utalt egy későbbi interjújában, illetve egyértelművé tette, soha nem akarta volna megnyerni a játékot azon az úton, mint Dani.

A győztes megannyi olyan kritikát kapott, hogy sok mindent nem csinált, hazudozott, manipulált, ehhez hasonló más jelzők. Őt ez nemigazán foglalkoztatta, de egyvalakitől egyértelműen szavazatot várt volna a döntőben.

Ez azonban már a múlt, Danié a 20 millió forint, amelynek kapcsán kiderült, hogy mire is költi azt. Az RTL Klub Reggeli műsorában elárulta, Evelintől várt szavazatot, mert több mint két hetet töltöttek el együtt a Holtak Szigetén, és jó viszonyt ápoltak.

Azt azonban elismeri, amit Evelin mondott, miszerint játszani ment a Survivor-be, elsősorban taktikai alapon hozott döntéseket, és így tovább, összességében összhangban volt a szavazata a kinyilvánításaival, még akkor is, ha kevés időt töltött el Zsófival. „Ott én arra számítottam, hogy engem támogat, de ez már így alakult.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.