Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Survivor: összeállt a TOP-10, Gáspár Evelin komoly bajba került, Zsófi hatalmasat húzott

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 20. - 22:36

Összeállt a TOP-10 egy új szigeten, egyetlen egy törzsből áll a mezőny, míg Gáspár Evelin például a Holtak szigetére került.

Nagy bejelentéssel indított Joe, amit már sejtettek a versenyzők. A két törzs megszűnt létezni, mindenki visszaadta a szalagját, és innentől kezdve megkezdődhetett az egyéni játék, egyetlen egy új törzzsel.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

A csavar az volt a történetben, hogy noha a versenyzők új szigetre költözhettek, az mindössze tíz ember befogadására alkalmas, tehát két versenyző nem kerülhetett be az egyesült törzsbe. Mindezt egy kitartáson alapuló játékon döntötték el.

Az első két kieső nem tarthatott a társakkal, de arra nem számíthattunk, hogy Evelin kezdi meg a sort. Látszott rajta a csalódottság, majd nem sokkal később Catherine bukta el a játékot. Szintén meglepetés volt, hogy az eddig nagyon erős és kitartó Zsófi harmadikként vesztette el a játékot.

Az utolsó három versenyző Sabira, Juliska és Bálint voltak, a tűző napon álltak, víz nélkül. Korábban Sabira azt mondta, számára ezek a játékok nagyon feküdnek, nem hittek neki, és nagyot tévedtek, mert hatalmasat ment, ám Bálintot nem tudta legyőzni.

Survivor: Máté nem fogta vissza magát, kezd nála betelni a pohár

Gigászian nagy volt a tét, mert a győztes védettségi medált kapott, amivel komoly előnybe kerülhet az új szigeten, és a törzsi tanácson nem lehet rá szavazni. Sabira több mint 1 óra 15 percig tudta tartani a hordót, mindenki megdicsérte, hogy ekkorát ment, senki nem számított erre, Bálint is azt mondta neki, hogy nagyon nagyot küzdött.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.