Survivor: hatalmas balhé Nilton körül, számára ennyi volt?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 15:14

Könnyen lehet, hogy ezzel aláírta a kiesését, mert a táborból többen is úgy gondolják, hogy nincs sok haszna, nem erős játékos.

Nilton eddig valóban nem volt túl meggyőző, és azzal, hogy elárulta, elhagyta az amulettjét, minden eddiginél nagyobb hibát követett el. Ha ez csak egy megvezetés a részéről, akkor lehet rá esély, de ha valóban elhagyta a védettséget jelentő amulettet, és még el is kotyogta azt…

Nehéz kiigazodni rajta, és egy olyan társa sincs, aki a bizalmába fogadta volna. Az egyesítést követően pedig csak egyre több problémája van. Legutóbb veszekedésbe keveredett, és nem fogta vissza magát.

Bálint eddig sem tartotta igazán hasznos versenyzőnek, majd miután beszólt neki, kicsit elgurult a gyógyszer. A táborban arról beszélgettek, hogy csak később derült ki, Nilton nemrég tanult meg úszni, és ez a legutóbbi játéknál igencsak látszott.

„Azt mondta Nilton, hogy tud úszni, de nem ez az erőssége. Ez nem volt jól lekommunikálva.” Nilton hallotta a beszélgetést végét, és onnan megindult a dominó. „Meghajoljak esetleg, vagy mi legyen?” – tette fel a pikírt kérdést.

Survivor: így reagáltak a nézők Zsófi nagy visszatérésére

Niltonnak az a baja, hogy mindig őt veszik elő, még egy nyertes játékot követően is. Várt volna némi dicséretet, de úgy érzi, hogy csak hibáztatni tudják. „Az a probléma, hogy már egyből elő vagyok véve amúgy. Ezt bírom, ez a legjobb.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.