Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Survivor: a fogyás erős jelei Zsófin, veszített pár kilót

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 20. - 18:31

A többiekhez hasonlóan Zsófi is veszített a súlyából a Survivor ideje alatt, de nem bánja, keményen küzdött és megérdemelten volt ott a döntőben.

Zsófi nagyon tudatosan készült fel az előtte álló kihívásokra, hogy lehető legjobb esélyekkel érkezzen meg a Survivor szigetére. Ennek érdekében plusz súlyt vett fel, ami energiát adott neki, mert pontosan tudta, hogy lesznek gondjai az éhséggel.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Egyesek más taktikát választottak, és inkább abszolúte formában érkeztek meg, de ez nem feltétlen volt jó döntés a részükről, mivel izomból fogytak. Zsófi szokásához híven eltérő úton haladt előre, és kiválóan harcolt.

Hamar kiderül, hogy ő a Survivor legerősebb versenyzője, és egyúttal az egyik legnagyobb esélyese is. Sok támadás és bántás érte a szigeten, ami miatt még erősebbnek kellett lennie, és nem egyszer mondott le az ételről.

X-Faktor: teljes egészében a Csobot Adél-Gáspár Laci balhé (videó)

Ezzel csak tovább éhezett, ám szüksége volt rá, hogy bent maradjon a játékban. Egyik alkalommal még védettséget is szerzett ezzel, összességében jól forgatta a lapokat, azonban a döntőben nem volt szerencséje.

Lapozó: 1 2