Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Survivor-Zsófi partiruhája valami egészen elképesztően vonzó

Fotó: Instagram/Németh Zsófia
not image

Hujber Dávid

2022. július 25. - 03:08

A Survivor második helyezettje imádja a divatot, a zenét, a szórakozást, és ha mindezt ötvözi, akkor a végeredmény valami egészen különleges.

Reméljük, Zsófi „hallgatott ránk”, amikor megjegyeztük, lehetne aktívabb is az Instagram oldalán, mert hatalmas a potenciál benne. Nemcsak az oldalában, hanem a karakterében, és ha kicsivel is emeli a tétet, annak igencsak érezhető hatása lehet.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Természetesen fontos, hogy Zsófi is azonosulni tudjon ezzel, mert ha mindez számára kényelmetlen, nem őszinte, az nem jó. Ugyanakkor ismerjük őt annyira a médiából, hogy egy rendkívül határozott nő.

Emiatt nem féltjük, de az utóbbi időben sokkal többet posztolt, mint hónapokon át összesen. Ez a like-számokból is látszik, hiába a korábbi inaktivitás, szép lassan kezdenek visszatérni az emberek az oldalára.

Randizás közben készült fotó Hajdú Péterről és menyasszonyáról

Annak ellenére, hogy más hírességekhez képest messze inaktívabb, már 50 ezer követője van, és lesz ez ennél sokkal több is, ha ezt az irányt választja. Nemrég egy igazán erős partis szettben mutatta meg magát, ami ugyancsak kiválóan áll neki.

Lapozó: 1 2